Stel cookie voorkeur in

Kindcentrum de Wijboom - Kinderopvang

Kinderopvang Norlandia (0-13 jaar)
Een leven lang spelen en leren, dat is waar wij voor staan.

Je kind één of meerdere dagen of dagdelen uit handen geven: dat is een grote stap. Als ouder wil je immers het allerbeste voor je zoon of dochter. Dat spreekt voor zich. De professionals van de Wijboom Kinderopvang zorgen dagelijks voor een veilige, oprecht betrokken en uitdagende omgeving. Alle kinderen kunnen bij ons naar hartelust spelend leren. Dat is een vanzelfsprekendheid bij de Wijboom. En een geruststelling voor papa’s en mama’s.

In onze pegagogische visie leren kinderen al spelend. Kinderen zijn continue in ontwikkeling. Ze zijn van ons afhankelijk voor kennis, vaardigheden, socialisering en moralisering, Elk kind kan binnen de mogelijkheden van zijn leeftijd, op zijn eigen manier zelfstandig zijn. Ieder kind heeft recht op het nastreven van zijn eigen geluk. Vanuit die gedachte gaan wij mee in de belevingswereld van het kind. Wij helpen ze om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken. Wij vinden het bijzonder dat onze medewerkers er getuige van zijn dat een kind steeds meer de wereld in trekt om te worden wie hij is: bijzonder, uniek en in staat zijn eigen leven te leiden. 

Bekijk onze film en maak kennis met de Wijboom Kinderopvang.

Onze reguliere openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Wij kunnen van deze tijden afwijken wanneer u eerder of later opvang nodig heeft. Daarnaast bieden wij ook flexibele opvang aan. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze manager Bianca Schot: wijboom@norlandia.nl. 

Binnen Kindcentrum de Wijboom staan 4 kernwaarden centraal:
1. veilig
2. samenwerken
3. verantwoordelijk 
4. positief

Medewerkers hebben aan deze kernwaarden een concrete vertaling gegeven naar de dagelijkse praktijk.

Hier kunt u de concrete uitwerking van de kernwaarden lezen:
De Wijboom Kernwaarden