KC de Wijboom Kinderopvang

"Een leven lang spelen en leren".

Schooltijden

Onze School

Gezonde school

Individuele groei

KC de Wijboom Kinderopvang

In onze pedagogische visie leren kinderen al spelend. Kinderen zijn continue in ontwikkeling. Ze zijn van ons afhankelijk voor kennis, vaardigheden, socialisering en moralisering, Elk kind kan binnen de mogelijkheden van zijn leeftijd, op zijn eigen manier zelfstandig zijn. Ieder kind heeft recht op het nastreven van zijn eigen geluk. Vanuit die gedachte gaan wij mee in de belevingswereld van het kind. Wij helpen ze om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken. Wij vinden het bijzonder dat onze medewerkers er getuige van zijn dat een kind steeds meer de wereld in trekt om te worden wie hij is: bijzonder, uniek en in staat zijn eigen leven te leiden. 

Je kind één of meerdere dagen of dagdelen uit handen geven: dat is een grote stap. Als ouder wil je immers het allerbeste voor je zoon of dochter. Dat spreekt voor zich. De professionals van de Wijboom Kinderopvang zorgen dagelijks voor een veilige, oprecht betrokken en uitdagende omgeving. Alle kinderen kunnen bij ons naar hartenlust spelend leren. Dat is een vanzelfsprekendheid bij de Wijboom. En een geruststelling voor papa’s en mama’s.

Lees meer

Contact

Hengmeng 92
5235 JZ ’s-Hertogenbosch

073-8225250

None

Het laatste nieuws

 

 

Kom kennismaken

Helaas hebben wij tot nader orde beperkte mogelijkheden om geïnteresseerde ouders kennis te laten maken met ons Kindcentrum. Mocht u geïnteresseerd zijn in ons Kindcentrum, dan staan wij graag voor u klaar en kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

telefoonnummer: 073-8225250